Čert opět v naší klubovně

Čertovi se zřejmě u nás loni líbilo a tak nás navštívil i letos. Měl ale smůlu, protože jsme nebyli kompletní. Chyběli Adam s malým Martinem. Snad proto si všímal hlavně vedoucích klubu, přestože jsem se snažil upozornit jej na naše svěřence. Jak říká, tuším, že to byla Kelišová: „udávat se nemá, ale hlásit se to musí“. Popichován čertovými vidle jsem na děti „naprášil“ vše, s čím nás nejvíce zlobí. Žádný slib ale od našich dětí nepadl. Nevím tedy, zda po čertově odchodu se Petr bude skutečně více soustředit na stavbu modelů, velký Martin trochu zrychlí a naopak malý Honza přibrzdí a zpřesní svoji práci.

Škoda, že návštěvu čerta nestihnul pan vedoucí Blaschka, který musel nečekaně odjet na neplánovanou montáž a do klubovny se dostavil až deset minut po jeho odchodu. Snad se uvidí příště, protože čert konstatoval, že to s našimi dětmi zase tak špatné není (hlavně s jejich chováním na soutěžích je prý docela spokojen) a tak slíbil, že za rok místo sebe pošle hodnějšího Mikuláše.

Z. Hykš

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Zdeněk Hykš. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *